BEDENKTIJD / HERROEPINGSRECHT

Retour- en Teruggavebeleid voor BoatWax.nl

1. Retourbeleid:

1.1. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Dit geldt alleen voor ongebruikte en onbeschadigde producten die zich in de originele verpakking bevinden.

1.2. Om een retourzending te initiëren, neemt u contact op met onze klantenservice via e-mail op info@boatwax.nl. Vermeld uw bestelnummer, het product dat u wilt retourneren en de reden voor de retournering. Wij zullen u vervolgens voorzien van verdere instructies. Na de melding heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren.

1.3. Houd er rekening mee dat de kosten voor de retourzending voor uw rekening komen, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst.

2. Teruggavebeleid:

2.1. Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u op de hoogte te stellen van de ontvangst. We zullen u ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van u teruggave.

2.2. Als u teruggave wordt goedgekeurd, wordt het aankoopbedrag maximaal binnen 14 dagen teruggestort op de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd van de teruggave kan variëren, afhankelijk van uw betaalprovider.

3. Uitzonderingen:

3.1. Aangepaste of gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd, tenzij ze defect of beschadigd zijn bij ontvangst. Neem in dat geval onmiddellijk contact met ons op.

4. Klantenservice:

Neem bij vragen, opmerkingen of hulp bij het retourneren of terugbetalen van producten contact op met onze klantenservice via:

E-mail: info@boatwax.nl
Telefoon: [+31(0) 362 070 131
Wij staan klaar om u te helpen van maandag tot vrijdag, van 9:00 tot 17:00 uur.

5. Adres voor Retourzendingen:

Boatwax.nl
Zeeduinweg 386
1361 BG Almere

Zorg ervoor dat u het retourpakket goed verpakt en voorziet van de benodigde informatie voordat u het verzendt.

Wij waarderen uw vertrouwen in BoatWax.nl en streven ernaar om uw tevredenheid te garanderen bij elke aankoop die u bij ons doet.