PDFPrinten

Yachtec UV15 Wax 1 liter

De Yachtec UV15 Wax geeft een goede bescherming tegen de UV stralen van de zon en zout water en geeft een langdurige bescherming aan verf en gelcoat.
De wax is gemakkelijk met de hand in en uit te poetsen.
Geschikt voor polyester en staal.
Array
€ 47,80
Beschrijving

 

Uw boot poetsen met een unieke UV beschermer?

De Yachtec UV15-Wax is gebaseerd op een moleculaire verbinding van harde, natuurlijke wassoorten en van speciaal op polymeer gebaseerde producten. De unieke samenstelling resuleert in een diepe glans met een langdurige UV-Bescherming. Speciaal ontwikkeld voor boten met gelcoat of gelakte oppervlakken. Het beschermt boten tegen zolicht en houdt witte gelcoats langer wit. Denk hierbij aan de gele aanslag op de romp. De Yachtec UV15-WAX formule is snel en gemakkelijk te gebruiken.

De boot poetsen met de Yachtec UV15-Wax

Was de boot eerst met de Yachtec Splash Shampoo om er voor te zorgen dat het te behandelde oppervlak eerst goed schoon is.
Indien nodig het oppervlak eerst polijsten met een polijstmiddel om de originele glans te herstellen. De Yachtec UV15-Wax heeft namelijk geen polijstende werking. Aanbevolen producten om de boot te polijsten zijn de Yachtec Medium Renovator of Yachtec Heavy Gloss Renovator.
Schud de UV15-Wax voor gebruik. Dan de Yachtec UV15-Wax met een schone zachte Polishing Wipe Doek met draaiende beweging inwrijven. Wanneer het product droog is met een microvezeldoek opwrijven tot hoogglans. Wrijf niet de hele boot in één keer in. Beter is het om kleine delen te behandelen. De behandeling is nu compleet en het oppervlak is nu beschermd door een diamant harde beschermlaag.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.