Yachtec Reflex Polish 1ltr

De Reflex Polish is een cleaner en wax in 1. Geeft een langdurige bescherming tegen de UV stralen van de zon. Geschikt voor polyester en staal.
Array
€ 33,60
Beschrijving

 

Uw boot poetsen met een unieke combinatie van cleaner en wax?

De Yachtec Reflex Polish is een boten poets middel en heeft een licht polijstende en reinigende werking, en beschermt alle boten in één handeling. Na het poetsen en de Yachtec Reflex Polish aangebracht te hebben zorgt deze voor een diepe, duurzame glans en is de gelcoat en lak beschermd tegen zonlicht, zout water, vuil, vet en olie. De Yachtec Reflex Polish is zowel met de hand als met een polijstmachine te verwerken en is veilig te gebruiken op gelcoats, metaal en gelakte oppervakken.

De boot poetsen met de Yachtec Reflex Polish

Voor gebruik goed schudden. De Yachtec Reflex Polish aanbrengen op de gelcoat en met een schone, Polishing Wipe Doek met een draaiende beweging inwrijven. Wanneer de Yachtec Reflex Polish droog is, deze met een microvezeldoek opwrijven tot hoogglans. Indien men met een polijstmachine werkt, deze tussen 1000 - 1500 toeren per minuut laten draaien in combinatie met een polijstschijf met een fijne structuur.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.