Vanaf €75,- GRATIS verzonden
       binnen Nederland 
  Vanaf €100,- GRATIS verzonden
       naar België 

 Voor 17:00 besteld, dezelfde dag
       nog verzonden
 Ruilen binnen 14 dagen
 Veilig betalen

Semco Teak Cleaner 3.789 ltr

Reinigt gemakkelijk teakhout en andere hout soorten. De rode fles maakt het hout schoon en de groene fles neutraliseert.
€ 130,00
Beschrijving

Semco teak Cleaner reinigt het teakdek en maakt het als nieuw

Semco teak cleaner is een reinigingsmiddel voor teakhout (en ook andere hardhout soorten) dat bestaat uit 2 delen.
Deel 1 reinigt het hout en verwijdert de grijze laag.
Deel 2 neutraliseert deel 1 en herstelt de kleur van het hout.
De z.g. 'Two Part Cleaner' is de eenvoudigste weg om Uw teakhout te reinigen. Het reinigt het hout tot diep in de nerven en verwijderd gemakkelijk de grijze laag, vuil, vlekken en vissenbloed.

Verbruik:
Het gemiddelde gebruik is 6 tot 9 vierkante meter per liter.

Gebruiksaanwijzing SEMCO Teak Cleaner
SEMCO Teak Cleaner bestaat uit twee componenten;

Deel 1 - rode fles, verwijdert vuil en oude sealer.
Deel 2 - groene fles, neutraliseert deel 1 en herstelt de kleur van Uw teakhout.

De belangrijkste stap om Uw teak voor te bereiden op een behandeling met SEMCO Sealer is goed reinigen.
Alle andere afwerklagen moeten eerst worden verwijderd. SEMCO cleaner verwijdert geen aflaklagen en/of vernissen. Wanneer op het te behandelen teak lak of vernis is aangebracht moet dit eerst worden verwijderd. Het gebruik van SEMCO Teak Cleaner is de beste manier om Uw teak daarna te reinigen. Wanneer het teak eenmaal is gereinigd met Teak Cleaner en daarna eenmaal per seizoen wordt behandeld met SEMCO Teak Sealer, dan is het reinigingsproces met SEMCO Teak Cleaner jarenlang niet meer nodig.

Werkwijze;

  1. Verwijder van het te reinigen gebied alle delen welke aangetast kunnen worden tijdens het reinigingsproces. Draag rubber handschoenen en oogbescherming tijdens het werken met SEMCO Teak Cleaner.
  2. Maak het te reinigen gebied goed nat met water. Verzeker uzelf ervan dat alle teak en alle delen waarlangs cleaner kan lopen of anderzijds in aanraking kan komen goed nat zijn.
  3. Reinig kleine delen per keer, niet meer dan een vierkante meter tegelijkertijd. Breng nu Deel 1 aan. Sprenkel de cleaner over het teak en schrob licht met een zachte nylon borstel of een schuurspons. Breng zonder tussentijds afspoelen Deel 2 aan op hetzelfde gebied. Sprenkel deel 2 en schrob weer licht met een zachte nylon borstel of schuurspons.
  4. Spoel het gereinigde deel ruimschoots met water, zodat alle cleaner met de vuilresten worden weggespoeld. Het teak zal nu schoon en lichter geworden zijn. Wanneer er nog vlekken zichtbaar zijn kunt u stap 2 t/m 5 herhalen. Tijdens het drogen, tot 24 uur na behandelen, zal het teak nog lichter worden.
  5. Indien gewenst is het mogelijk om de SEMCO Teak Sealer aan te brengen. Laat het teak na het reinigen minstens 24 uur drogen alvorens SEMCO Sealer aan te brengen. Wanneer het teak niet voldoende gedroogd is, kunnen er na afwerking met SEMCO Sealer zwarte vlekken ontstaan.

Breng eventueel SEMCO Teak Sealer aan om verwering te voorkomen.
Zie de SEMCO Teak Sealer gebruiksaanwijzing. Als het teak reeds is behandeld met SEMCO Teak Sealer dan is reinigen zoals hierboven beschreven niet nodig, tenzij U de SEMCO Teak Sealer wilt verwijderen.

Beoordelingen

vrijdag 16 december 2016
Ik ben al jaren fan van semco producten. Veel teak producten heb ik in het verleden uitgeprobeerd, maar de semco teak reiniger is naar mijn idee toch echt wel veel beter dan andere merken. Het kost wat, maar je hebt ook waar voor je geld.

De levering van de semco bestelling was de volgende dag al geleverd. Erg handig was de mail tracking die mij continu liet weten waar het pakket was!
Paul Radom
donderdag 16 juni 2016
Ik gebruik al jaren semco. De Semco blijft langer mooi dan andere teak reinigers en het maakt veel beter schoon. Ik krijg altijd veel reacties op mijn teakdek.
Bert Zwaans
vrijdag 24 juli 2015
Na een tip van een andere boot eigenaar deze semco teak reiniger eens geprobeerd, maar dit spul werkt echt fantastisch. Ik heb in de loop der jaren al heel wat teak schoonmaakmiddelen gebruikt, maar semco maakt pas echt goed schoon en blijft ook lang mooi. Ik ben een trotse eigenaar van een Hallberg Rassy 36 en met een gallon kom ik net uit om het hele teak op mijn schip te reinigen. Let wel op het aluminium van de ramen want het spul kan het aluminium aantasten.
Meer beoordelingen

Over Boatwax.nl

Boatwax.nl is een webshop van www.jachtpoetsers.nl.

Sinds 2002 zijn wij gespecialiceerd in het vakkundig reinigen, wassen, polijsten en poetsen van boten en schepen.

Productadvies nodig?

Heeft u advies nodig over een product? 
Bel of mail ons via de contact pagina.

Contact

Care & Shops
Zeeduinweg 386
1361BG Almere

Telefoon: +31 (0)362 070 071
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 tot 17:00 uur

Klanten zeggen...

Voor adviezen gewoon even mailen. Je krijgt goed en duidelijk advies.
-- Bo Keeru uit Berlicum

Inderdaad een snelle bezorging!
Volgende dag de bestelling in huis.

-- J
ack Winder uit Bilthoven

Semco teakreiniger besteld en dat is goed spul!
Kan ik iedereen aanbevelen...
--
Marcel Son uit Lutjebroek