Medium Gloss Renovator 1ltr

Mild polijstende werking
Array
€ 39,70
Beschrijving

De Yachtec Medium Gloss Renovator is een speciaal voor boten ontwikkelde formule. Het verwijdert lichte krasjes en het herstelt de glans op gelcoat en gelakte oppervlakken. Dit product heeft een mild polijstende werking en is zowel met de hand als met een polijstmachine te verwerken. Voor extra glans en bescherming het oppervlak altijd nabehandelen met de Yachtec Reflex Polish of de Yachtec UV15-Wax.

Gebruiksaanwijzing:

Handmatig polijsten:
Voor het gebruik dient u de fles goed te schudden. 
Neem een zachte doek en breng daar de Yachtec Medium Gloss Renovator op aan. Smeer het te behandelen oppervlak in en maak draaiende bewegingen. Zorg dat u enige druk uitoefent op de doek tijdens het polijsten. Blijf net zo lang druk uitoefenen met draaiende bewegingen totdat de Medium Gloss Renovator nagenoeg opgelost is. U zult zien dat het oppervlak gaat glimmen. Indien het resultaat niet naar wens is dient u de behandeling nogmaals uit te voeren. Indien het resultaat bereikt is neem de polijst resten weg met een microvezeldoek.
Voor extra glans en bescherming het oppervlak altijd nabehandelen met de Yachtec Reflex Polish of Yachtec UV15-Wax.

Machinaal polijsten:
Polijstmachines zijn er van verschillende merken en in verschillende prijsklasses. Het variëert van 50,- tot 500,- euro. Zorg dat u een duurdere polijstmachine van een goed merk koopt zoals bijvoorbeeld onze Flex polijstmachine. De goedkopere polijstmachines zijn meestal maar een paar keer te gebruiken. Doordat de motor niet krachtig genoeg is slaat de machine vaak stil en daardoor verbrand het anker en kan de machine in de vuilnisbak gedeponeerd worden.
Het resultaat wat u kan bereiken met onze Flex polijstmachine is ook vele malen beter doordat deze veel krachtiger is.
Belangrijk is om de juiste polijstschijf te gebruiken voor het juiste werk!
U dient een soft of medium polijstschijf te gebruiken in combinatie met de Yachtec Medium Gloss Renovator.
Schud de fles eerst goed en breng de Yachtec Medium Gloss Renovator aan op het te behandelen oppervlak en laat de machine tussen de 1000 - 2000 toeren per minuut draaien. Blijf net zo lang polijsten totdat de Medium Gloss Renovator verdwenen is. Is het resultaat niet naar wens breng weer nieuw polijstmiddel aan en blijf net zolang polijsten totdat het gewenste resultaat bereikt is. Indien het resultaat bereikt is neem de polijst resten weg met een microvezeldoek
Voor extra glans en bescherming het oppervlak altijd nabehandelen met de Yachtec Reflex Polish of Yachtec UV15-Wax.

Inhoud: 1 Liter

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.