Iron Wash Vliegroest

De Iron Wash is een veilig product om vliegroest te verwijderen op een polyester boot of op een geschilderde boot.
Array
€ 12,95
Korting bij grote aantallen
Optie Minimum Maximum Korting
#1 12 stuks 23 stuks 9%
Beschrijving

Vliegroest verwijderen op het dek van een boot met Iron Wash!

Iron Wash is een reinigingsmiddel voor het reinigen van vliegroest en metaaldeeltjes op de lak en gelcoat. Het product is speciaal ontwikkeld om kleine metaaldeeltjes zoals vliegroest van slijpen te verwijderen. De Iron Wash kleurt paars als het in aanraking komt met roest deeltjes. U zult versteld staan hoeveel paarse deeltjes zichtbaar worden!

De Iron Wash kan in principe geen schade aanrichten aan lak, gelcoat, hout, raamlijsten, ramen, chroom, RVS en metaalsoorten aangezien het product PH neutraal is. Toch is het aanbevolen om een kleine test uit te voeren op het te behandelen oppervlak.

Gebruiksaanwijzing:

De Iron Wash puur op het te behandelen oppervlak vernevelen en en vervolgens in laten trekken. Na enkele minuten is het exact te zien waar de metaaldeeltjes zich bevinden omdat deze paars kleuren. Eventueel kan met een spons of borstel de werking versnelt worden. Net voordat Iron Wash opdroogt het oppervlak schoon spuiten met water. Bij hardnekkige vervuiling kan de behandeling herhaalt worden. Iron Wash heeft een kenmerkende geur van zichzelf.

Inhoud: 500ml

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.