Vanaf €75,- GRATIS verzonden
       binnen Nederland 
  Vanaf €100,- GRATIS verzonden
       naar België 

 Voor 17:00 besteld, dezelfde dag
       nog verzonden
 Ruilen binnen 14 dagen
 Veilig betalen

Boot wassen, polijsten en poetsen met boot poetsmiddel van Yachtec

De boot wassen, polijsten en poetsen met een goede en professionele boot wax? Yachtec Reflex Polish en Yachtec UV15 Boot Wax zijn geschikte poetsmiddelen. Ze helpen de glans van de polyester boot of gelakte boot in goede staat te brengen en die bovendien zo lang mogelijk zo te houden.

Ontbreekt het aan een goede waslaag op de gelcoat of lak? Dan zal de glans snel dof worden en verkrijten. U kunt de boot wassen, polijsten en poetsen met een goede bootwas om dit tegen te gaan. Het beschermt de boot tegen UV-straling, zout water, zure regen en bijvoorbeeld vuil. Het is van groot belang de boot goed te poetsen met de juiste poetsmiddelen. U heeft daar nu veel plezier van dankzij de mooie uitstraling van de boot en voorkomt dat u een hoge verkoopwaarde kunt vergeten wanneer u de boot na verloop van tijd wilt verkopen.

De beste boot poetsmiddelen van Yachtec

De onderstaande boot poetsmiddelen zijn geschikt voor het wassen, polijsten en poetsen van zowel een polyester boot als een geschilderde boot:

Yachtec Reflex Polish heeft een licht polijstende werking en is gemakkelijk aan te brengen en uit te poetsen. De Reflex Polish is ook bijzonder geschikt voor het verwijderen van zwarte strepen en het geeft een schitterende glans.

Yachtec UV15-Wax is geschikt voor een boot die al in goede staat verkeerd, aangezien de wax geen polijstende werking heeft. De UV15-Wax geeft na het aanbrengen een langdurige glans en beschermt de boot tegen de schadelijke UV stralen van de zon.

Hoe moet ik mijn boot wassen, polijsten en poetsen?

De boot wassen, polijsten en poetsen? Dat kan aan de hand van de volgende drie stappen:

1. Boot wassen
Om uw boot te poetsen dient u die allereerst te wassen. Was de boot eerst met de Yachtec Allround Cleaner. Dit boot poetsmiddel helpt u alle vuiligheid, oude waslagen en siliconen resten te verwijderen.

Heeft u last van bruingele vaaraanslag op de romp? Breng de Yachtec Acid Wash dan onverdund aan op de romp. Laat de Acid Wash ongeveer 15 minuten intrekken en spoel deze daarna met veel water af. Nu is de romp weer wit en kunt u verder gaan met stap 2 en stap 3.

2. Boot polijsten
Is uw boot dof uitgeslagen? U dient de boot dan eerst te polijsten voordat u die kunt poetsen! Door het polijsten komt namelijk de glans weer terug. U kunt het best machinaal polijsten met een professionele Flex Polijstmachine, maar het kan natuurlijk ook met de hand. Is de boot slechts licht dof? Gebruik dan de Yachtec Medium Gloss Renovator. Is de boot zwaar verkrijt? Dan kunt u het beste de Yachtec Heavy Gloss Renovator gebruiken.

3. Boot poetsen
Na het polijsten kunt u de boot poetsen met de Yachtec Reflex Polish of de Yachtec UV15-Wax. Breng de wax aan met een Polishing Wipe Doek. Gebruik voor het uitpoetsen van de wax altijd een microvezeldoek. Een microvezeldoek maakt namelijk geen krassen en neemt vettigheid en opgedroogde wax goed op.

Het poetsen van een boot met de genoemde poetsmiddelen is zwaar, intensief en een vaak tijdrovend karwei. U kunt natuurlijk ook besluiten om het poetsen van uw boot uit te besteden. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan op www.jachtpoetsers.nl.

Boot poetsen

Cartec_Polishing_Wipe_Doek_Boatwax
€ 4,50

Polishing Wipe Doek

Een wax inpoetsen gaat beter met een...

€ 4,50
Huidige voorraad

Artikelgegevens

microvezeldoek
€ 2,55

Microvezeldoek 40x40 cm

Een must have als u gaat poetsen! De...

€ 2,55
Huidige voorraad

Artikelgegevens

Yachtec_UV15_Wax_Boot_Poetsen_Boatwax
€ 47,80

Yachtec UV15 Wax 1 liter

De Yachtec UV15 Wax geeft een goede...

€ 47,80
Huidige voorraad

Artikelgegevens

Yachtec_Reflex_Polish_Boten_Poets_Middel_Boatwax
€ 33,60

Yachtec Reflex Polish 1ltr

De Reflex Polish is een cleaner en wax...

€ 33,60
Huidige voorraad

Artikelgegevens

Over Boatwax.nl

Boatwax.nl is een webshop van www.jachtpoetsers.nl.

Sinds 2002 zijn wij gespecialiceerd in het vakkundig reinigen, wassen, polijsten en poetsen van boten en schepen.

Productadvies nodig?

Heeft u advies nodig over een product? 
Bel of mail ons via de contact pagina.

Contact

Care & Shops
Zeeduinweg 386
1361BG Almere

Telefoon: +31 (0)362 070 071
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 tot 17:00 uur

Klanten zeggen...

Voor adviezen gewoon even mailen. Je krijgt goed en duidelijk advies.
-- Bo Keeru uit Berlicum

Inderdaad een snelle bezorging!
Volgende dag de bestelling in huis.

-- J
ack Winder uit Bilthoven

Semco teakreiniger besteld en dat is goed spul!
Kan ik iedereen aanbevelen...
--
Marcel Son uit Lutjebroek